MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
kobieta Mo'Nique US aktor ( ver: 49 / Zaakceptowany / Dodany przez: Arek ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 2000-01-01
monique act.jpg Talent: 50 50
Popularność: 45 45
Dramat: 63 63
Humor: 50 50
Główne   1  2  3  4   Sexappeal: 68 68
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm0594898/ Akcja: 40 40
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2017-12-19 14:36:36 / Aktualizacja: 2018-02-02 14:43:21 Default 1.0
Opis:
Mo'Nique
Filmography:
 2016 Almost Christmas
 2016 Interwoven
 2014/IV Blackbird
 2009 Steppin: The Movie
 2009/II Precious
 2008 Welcome Home, Roscoe Jenkins
 2006 Beerfest
 2006 Phat Girlz
 2006 Irish Jam
 2006 Farce of the Penguins
 2005 Domino
 2005 Shadowboxer
 2004 Hair Show
 2004 Soul Plane
 2002 Half Past Dead
 2001 Two Can Play That Game
 2001 Baby Boy
 2000 3 Strikes