MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
kobieta Gabourey Sidibe US aktor ( ver: 49 / Zaakceptowany / Dodany przez: Arek ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 2009-01-01
gabourey sidibe act.jpg Talent: 52 52
Popularność: 39 39
Dramat: 59 59
Humor: 55 55
Główne   1  2  3  4   Sexappeal: 55 55
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm2829737/ Akcja: 48 48
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2017-12-19 14:39:53 / Aktualizacja: 2018-02-02 14:44:58 Default 1.0
Opis:
Gabourey Sidibe
Filmography:
 2016 The Brothers Grimsby
 2015 Gravy
 2014 Life Partners
 2014 White Bird
 2012 Seven Psychopaths
 2011 Tower Heist
 2011 Yelling to the Sky
 2009/II Precious