MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
kobieta Sophie Monk GB aktor ( ver: 49 / Zaakceptowany / Dodany przez: Arek ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 2005-01-01
sophie monk act.jpg Talent: 30 30
Popularność: 32 32
Dramat: 25 25
Humor: 45 45
Główne   1   2   3  4   Sexappeal: 77 77
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm0598241/ Akcja: 40 40
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2017-12-19 14:43:40 / Aktualizacja: 2018-02-02 14:47:11 Default 1.0
Opis:
Sophie Monk
Filmography:
  Spring Break '83
 2016 Blood Feast
 2011 Dorfman in Love
 2011 The Legend of Awesomest Maximus
 2010 Hard Breakers
 2009 Spring Breakdown
 2007 Sex and Death 101
 2006 Click
 2006 Date Movie
 2005/I London