MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
kobieta Eleanor Tomlinson GB aktor ( ver: 49 / Zaakceptowany / Dodany przez: andrew89 ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 2006-01-01
eleanor tomlinson act.jpg Talent: 62 62
Popularność: 39 39
Dramat: 60 60
Humor: 47 47
Główne   1   2   3  4   Sexappeal: 78 78
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm1870434/ Akcja: 50 50
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2017-12-19 15:05:13 / Aktualizacja: 2018-02-02 15:03:31 Default 1.0
Opis:
Eleanor Tomlinson
Filmography:
 2018 Colette
 2017 Loving Vincent
 2016 Revolution: New Art for a New World
 2016 Alleycats
 2014 Styria
 2013 Deadly Code
 2013 Jack the Giant Slayer
 2010/I Alice in Wonderland
 2008 Angus, Thongs and Perfect Snogging
 2006 The Illusionist