MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
kobieta Cara Delevingne GB aktor ( ver: 49 / Zaakceptowany / Dodany przez: andrew89 ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 2012-01-01
cara delevingne act.jpg Talent: 48 48
Popularność: 55 55
Dramat: 50 50
Humor: 40 40
Główne   1   2   3  4   Sexappeal: 84 84
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm5353321/ Akcja: 58 58
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2017-12-20 00:51:05 / Aktualizacja: 2018-02-02 15:09:04 Default 1.0
Opis:
Cara Delevingne
Filmography:
 2018 Life in a Year
 2018 Fever Heart
 2017 London Fields
 2017 Valerian and the City of a Thousand Planets
 2017 Tulip Fever
 2016 Suicide Squad
 2016 Kids in Love
 2015 Pan
 2015 Paper Towns
 2014 The Face of an Angel
 2012/I Anna Karenina