MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
kobieta Claire Foy GB aktor ( ver: 49 / Zaakceptowany / Dodany przez: andrew89 ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 2011-01-01
claire foy act.jpg Talent: 56 56
Popularność: 48 48
Dramat: 59 59
Humor: 48 48
Główne   1  2  3  4   Sexappeal: 78 78
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm2946516/ Akcja: 54 54
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2017-12-20 01:02:55 / Aktualizacja: 2018-02-02 15:10:45 Default 1.0
Opis:
Claire Foy
Filmography:
 2018 First Man
 2018 The Girl in the Spider's Web
 2018 Unsane
  Vivaldi
 2017/I Breathe
 2015 The Lady in the Van
 2014 Rosewater
 2014 Vampire Academy
 2011 Wreckers
 2011 Season of the Witch