MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
kobieta Eiza González MX aktor ( ver: 49 / Zaakceptowany / Dodany przez: andrew89 ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 2014-01-01
eiza gonzalez act.jpg Talent: 54 54
Popularność: 39 39
Dramat: 48 48
Humor: 50 50
Główne   1   2   3  4   Sexappeal: 81 81
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm2555462/ Akcja: 53 53
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2017-12-20 10:25:36 / Aktualizacja: 2018-02-02 15:18:57 Default 1.0
Opis:
Eiza González
Filmography:
 2018 The Women of Marwen
 2018 Alita: Battle Angel
 2018 Highway
  Cut Throat City
 2017 Baby Driver
 2015 Jem and the Holograms
 2014 Almost Thirty