MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
mężczyzna Tye Sheridan US aktor ( ver: 49 / Zaakceptowany / Dodany przez: andrew89 ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 2011-01-01
tye sheridan act.jpg Talent: 63 63
Popularność: 53 53
Dramat: 59 59
Humor: 50 50
Główne   1  2  3  4   Sexappeal: 78 78
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm4446467/ Akcja: 60 60
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2017-12-20 10:35:58 / Aktualizacja: 2018-02-02 15:26:54 Default 1.0
Opis:
Tye Sheridan
Filmography:
 2018 Friday's Child
 2018 X-Men: Dark Phoenix
 2018 Ready Player One
 2017 Grass Stains
 2017 The Yellow Birds
 2016 X-Men: Apocalypse
 2016/I Detour
 2015 Scouts Guide to the Zombie Apocalypse
 2015 Dark Places
 2015 The Stanford Prison Experiment
 2015 Last Days in the Desert
 2015 Entertainment
 2014 The Forger
 2013/I Joe
 2012 Mud
 2011 The Tree of Life