MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
kobieta Natalia Dyer US aktor ( ver: 49 / Zaakceptowany / Dodany przez: andrew89 ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 2009-01-01
natalia dyer act.jpg Talent: 48 48
Popularność: 22 22
Dramat: 50 50
Humor: 43 43
Główne   1   2   3  4   Sexappeal: 78 78
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm3034501/ Akcja: 48 48
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2017-12-20 10:49:10 / Aktualizacja: 2018-02-02 15:33:02 Default 1.0
Opis:
Natalia Dyer
Filmography:
 2018 Mountain Rest
 2017 After Darkness
  Tuscaloosa
 2016 Long Nights Short Mornings
 2014 I Believe in Unicorns
 2013/II Don't Let Me Go
 2012 Blue Like Jazz
 2011 The Greening of Whitney Brown
 2009 Hannah Montana: The Movie