MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
kobieta KaDee Strickland US aktor ( ver: 49 / Zaakceptowany / Dodany przez: andrew89 ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 1999-01-01
kadee strickland act.jpg Talent: 49 49
Popularność: 39 39
Dramat: 53 53
Humor: 50 50
Główne   1   2   3   4   Sexappeal: 75 75
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm0834380/ Akcja: 44 44
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2017-12-20 10:57:05 / Aktualizacja: 2018-02-04 11:22:08 Default 1.0
Opis:
KaDee Strickland
Filmography:
 2008 The Family That Preys
 2007 American Gangster
 2007 The Flock
 2006 Walker Payne
 2005 Fever Pitch
 2004 The Grudge
 2004 Anacondas: The Hunt for the Blood Orchid
 2004 The Stepford Wives
 2004 Knots
 2003 Something's Gotta Give
 2003 Anything Else
 2002 Bomb the System
 2000 Diamond Men
 2000 Train Ride
 1999 Girl, Interrupted
 1999 The Sterling Chase
 1999 The Sixth Sense