MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
kobieta Odeya Rush IL aktor ( ver: 49 / Zaakceptowany / Dodany przez: andrew89 ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 2012-01-01
odeya rush act.jpg Talent: 54 54
Popularność: 48 48
Dramat: 59 59
Humor: 60 60
Główne   1   2   3  4   Sexappeal: 82 82
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm3843467/ Akcja: 48 48
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2017-12-20 19:01:12 / Aktualizacja: 2018-02-04 11:35:54 Default 1.0
Opis:
Odeya Rush
Filmography:
 2018 Spinning Man
 2018 Dear Dictator
 2018 Dumplin'
 2017 When the Devil Comes
 2017 Lady Bird
 2017 The Bachelors
 2017 The Hunter's Prayer
 2016 Almost Friends
 2015 Goosebumps
 2015 See You in Valhalla
 2014 The Giver
 2013 We Are What We Are
 2012 The Odd Life of Timothy Green