MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
kobieta Bianca A. Santos US aktor ( ver: 49 / Zaakceptowany / Dodany przez: andrew89 ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 2014-01-01
bianca a santos act.jpg Talent: 39 39
Popularność: 39 39
Dramat: 45 45
Humor: 40 40
Główne   1   2   3  4   Sexappeal: 82 82
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm5291376/ Akcja: 43 43
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2017-12-20 19:13:55 / Aktualizacja: 2018-02-04 11:46:18 Default 1.0
Opis:
Bianca A. Santos
Filmography:
 2017 The Best People
 2017 Avenge the Crows
 2017 SPF-18
 2016 48 Hours to Live
 2016/II Priceless
 2016 Little Dead Rotting Hood
 2015 The DUFF
 2014/II Ouija