MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
kobieta Marnette Patterson US aktor ( ver: 49 / Zaakceptowany / Dodany przez: andrew89 ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 1989-01-01
marnette patterson act.jpg Talent: 49 49
Popularność: 29 29
Dramat: 50 50
Humor: 45 45
Główne   1   2   3   4   Sexappeal: 77 77
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm0005297/ Akcja: 43 43
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2017-12-21 00:08:06 / Aktualizacja: 2018-02-04 11:37:59 Default 1.0
Opis:
Marnette Patterson
Filmography:
 2019 Sojourner
 2018 Concrete Kids
 2014 American Sniper
 2009 The Beacon
 2007 Remember the Daze
 2007 Kush
 2006 The Standard
 2006 Pope Dreams
 2006 Cloud 9
 2005/II Standing Still
 2002 Clover Bend
 1996 Sweet Evil
 1994 Camp Nowhere
 1993 Sliver
 1989 A Nightmare on Elm Street 5: The Dream Child