MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
mężczyzna Stephen Moyer GB aktor ( ver: 49 / Zaakceptowany / Dodany przez: andrew89 ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 1997-01-01
stephen moyer act.jpg Talent: 60 60
Popularność: 40 40
Dramat: 58 58
Humor: 40 40
Główne   1   2   3   4   Sexappeal: 74 74
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm0610459/ Akcja: 50 50
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2017-12-21 00:47:27 / Aktualizacja: 2018-02-04 11:40:08 Default 1.0
Opis:
Stephen Moyer
Filmography:
 2017 The Hatton Garden Job
 2016/I Detour
 2016/I Juveniles
 2015 Concussion
 2013 Devil's Knot
 2013 Evidence
 2012 The Barrens
 2011/I The Double
 2011 Priest
 2011 The Caller
 2010/I Open House
 2008 Soumission
 2007 88 Minutes
 2005 Undiscovered
 2004 Deadlines - La vérité est dangereuse
 2003 Trinity
 2000 Quills
 1998 Comic Act
 1997 Prince Valiant