MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
mężczyzna Chris Klein US aktor ( ver: 50 / Zaakceptowany / Dodany przez: Arek ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 1999-01-01
chris klein act.jpg Talent: 58 58
Popularność: 55 55
Dramat: 57 57
Humor: 62 62
Główne   1  2  3  4   Sexappeal: 73 73
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm0005098/ Akcja: 48 48
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2017-12-21 12:16:17 / Aktualizacja: 2018-08-06 20:45:07 Default 1.0
Opis:
Chris Klein
Filmography:
 2018 The Competition
 2016 Game of Aces
 2014 Authors Anonymous
 2012 American Reunion
 2010 Caught in the Crossfire
 2009 The Six Wives of Henry Lefay
 2009 Street Fighter - La légende de Chun-Li
 2008 Hank and Mike
 2007 New York City Serenade
 2007 Day Zero
 2007 The Good Life
 2006 Lenexa, 1 Mile
 2006 American Dreamz
 2005/I Just Friends
 2005 Un long week-end
 2003 The United States of Leland
 2002 We Were Soldiers
 2002 Rollerball
 2001 American Pie 2
 2001 Say It Isn't So
 2000 Here on Earth
 1999 American Pie
 1999 Election