MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
mężczyzna Ryan Kwanten AU aktor ( ver: 49 / Zaakceptowany / Dodany przez: Arek ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 1994-01-01
ryan kwanten act.jpg Talent: 55 55
Popularność: 50 50
Dramat: 57 57
Humor: 56 56
Główne   1   2   3  4   Sexappeal: 80 80
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm0477127/ Akcja: 54 54
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2017-12-21 12:22:53 / Aktualizacja: 2018-02-06 13:37:25 Default 1.0
Opis:
Ryan Kwanten
Filmography:
 2018 The Hurricane Heist
 2017 Supercon
 2016 Who Gets the Dog?
 2015 Blinky Bill
 2015 Blunt Force Trauma
 2015 Kidnapping Mr. Heineken
 2014 Reach Me
 2014 Northmen - A Viking Saga
 2014 Rio, I Love You
 2014 Vol 7500: aller sans retour
 2013 Knights of Badassdom
 2013 The Right Kind of Wrong
 2013 Mystery Road
 2012 Not Suitable for Children
 2010 Don't Fade Away
 2010 Legend of the Guardians: The Owls of Ga'Hoole
 2010 Griff the Invisible
 2010 Red Hill
 2007 Dead Silence
 2006 Flicka
 2004 America Brown
 2003 Liquid Bridge
 1994 Bullet Down Under