MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
mężczyzna Michael Stuhlbarg US aktor ( ver: 49 / Zaakceptowany / Dodany przez: Arek ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 1998-01-01
michael stuhlbarg act.jpg Talent: 70 70
Popularność: 59 59
Dramat: 72 72
Humor: 56 56
Główne   1   2   3   4   Sexappeal: 71 71
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm0836121/ Akcja: 56 56
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2017-12-21 14:28:41 / Aktualizacja: 2018-02-06 13:43:25 Default 1.0
Opis:
Michael Stuhlbarg
Filmography:
 2018 Gore
 2017 The Post
  Call Me by Your Name Sequel
 2017 La forme de l'eau
 2017 Call Me by Your Name
 2016 Miss Sloane
 2016 Doctor Strange
 2016/II Arrival
 2015 Miles Ahead
 2015 Trumbo
 2015 Steve Jobs
 2014 Pawn Sacrifice
 2014 Cut Bank
 2013 Blue Jasmine
 2012 Hitchcock
 2012 Lincoln
 2012 Seven Psychopaths
 2012 Men in Black 3
 2011 Hugo
 2009 A Serious Man
 2009 Cold Souls
 2008 The Trials of J. Robert Oppenheimer
 2008 Body of Lies
 2008 Afterschool
 2001 The Grey Zone
 1999 Macbeth in Manhattan
 1998 A Price Above Rubies