MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
kobieta Sarah Lancaster US aktor ( ver: 49 / Zaakceptowany / Dodany przez: andrew89 ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 2000-01-01
sarah lancaster act.jpg Talent: 53 53
Popularność: 35 35
Dramat: 55 55
Humor: 40 40
Główne   1   2   3   4   Sexappeal: 77 77
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm0484178/ Akcja: 39 39
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2017-12-23 00:15:58 / Aktualizacja: 2018-02-06 13:52:25 Default 1.0
Opis:
Sarah Lancaster
Filmography:
 2017 The Stray
 2017 The Terror of Hallow's Eve
 2015 Christmas in the Smokies
 2014 The Judge
 2011/I The Good Doctor
 2008/II Smother
 2002 Catch Me If You Can
 2000 Lovers Lane
 2000 Teacher's Pet