MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
kobieta Carmen Ejogo GB aktor ( ver: 49 / Zaakceptowany / Dodany przez: andrew89 ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 1986-01-01
carmen ejogo act.jpg Talent: 65 65
Popularność: 61 61
Dramat: 63 63
Humor: 50 50
Główne   1   2   3   4   Sexappeal: 79 79
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm0252238/ Akcja: 52 52
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2017-12-23 00:18:44 / Aktualizacja: 2018-02-06 13:51:52 Default 1.0
Opis:
Carmen Ejogo
Filmography:
 2018 Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald
 2017 Roman J. Israel, Esq.
 2017 Alien: Covenant
 2017 It Comes at Night
 2016 Fantastic Beasts and Where to Find Them
 2015 Born to Be Blue
 2014 Selma
 2014 American Nightmare 2: Anarchy
 2012 Alex Cross
 2012/I Sparkle
 2009 Away We Go
 2008 Pride and Glory
 2007 The Brave One
 2004 Noel
 2001 What's the Worst That Could Happen?
 2001 Perfume
 2000 Love's Labour's Lost
 1999 Tube Tales
 1998 The Avengers
 1998/I I Want You
 1997 Metro
 1986 Absolute Beginners