MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
kobieta Vanessa Ray US aktor ( ver: 49 / Zaakceptowany / Dodany przez: andrew89 ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 2008-01-01
vanessa ray act.jpg Talent: 51 51
Popularność: 28 28
Dramat: 52 52
Humor: 55 55
Główne   1   2   3   4   Sexappeal: 77 77
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm2326075/ Akcja: 45 45
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2017-12-23 00:29:29 / Aktualizacja: 2018-02-06 13:58:49 Default 1.0
Opis:
Vanessa Ray
Filmography:
 2015 The Rumperbutts
 2015 All in Time
 2014 Are You Joking?
 2014 Devil's Due
 2013 Wisdom Teeth
 2013 Mutual Friends
 2012 The Last Day of August
 2012 Frances Ha
 2012 Not Waving But Drowning
 2010 Nice Guy Johnny
 2008 Finding Chance