MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
mężczyzna Wlodzimierz Press PL aktor ( ver: 49 / Zaakceptowany / Dodany przez: Michał ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 1964-01-01
wlodzimierz press act.jpg Talent: 50 50
Popularność: 40 40
Dramat: 59 59
Humor: 60 60
Główne   1   2   3   4   Sexappeal: 75 75
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm0696243/  http://www.filmweb.pl/person/Włodzimierz+Press-63268 Akcja: 50 50
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2018-01-01 21:27:38 / Aktualizacja: 2018-01-04 20:28:59 Default 1.0
Opis:
Wlodzimierz Press
Filmography:
 2017 Soyer
 2015 Demon
 2009 Popieluszko. Wolnosc jest w nas
 2007 Little King Macius
 2002 Kariera Nikosia Dyzmy
 1997 Kings for a Day
 1990 Europa Europa
 1990 Korczak
 1984 American Dreamer
 1983 La fiancée qui venait du froid
 1978 Co mi zrobisz, jak mnie zlapiesz
 1978 Akwarele
 1967 Westerplatte
 1964 Rozwodów nie bedzie