MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
mężczyzna Scott Bakula US aktor ( ver: 49 / Zaakceptowany / Dodany przez: Michał ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 1990-01-01
scott bakula act.jpg Talent: 57 57
Popularność: 52 52
Dramat: 57 57
Humor: 59 59
Główne   1   2   3   4   Sexappeal: 79 79
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm0000836/ Akcja: 53 53
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2018-01-01 23:29:34 / Aktualizacja: 2018-01-04 20:32:35 Default 1.0
Opis:
Scott Bakula
Filmography:
 2017 Basmati Blues
 2016 Summertime
 2015 Me Him Her
 2014 Elsa & Fred
 2013 Geography Club
 2013 Enter the Dangerous Mind
 2011 Source Code
 2009 The Informant!
 2002 Role of a Lifetime
 2001 Life as a House
 2000 Above Suspicion
 2000 Luminarias
 1999 American Beauty
 1998 Major League: Back to the Minors
 1997 Cats Don't Dance
 1995 Lord of Illusions
 1995 My Family
 1994 A Passion to Kill
 1994 Color of Night
 1991 Necessary Roughness
 1990 Sibling Rivalry