MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
mężczyzna Jerzy Turek PL aktor ( ver: 49 / Zaakceptowany / Dodany przez: Michał ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 1958-01-01
jerzy turek act.jpg Talent: 64 64
Popularność: 59 59
Dramat: 60 60
Humor: 64 64
Główne   1  2   3   4   Sexappeal: 65 65
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm0877010/  http://www.filmweb.pl/person/Jerzy+Turek-7027 Akcja: 40 40
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2018-01-10 01:34:11 / Aktualizacja: 2018-02-07 20:57:03 Default 1.0
Opis:
Jerzy Turek
Filmography:
 2007 Rys
 1991 Szwedzi w Warszawie
 1991 Calls Controlled
 1989 Galimatias, czyli kogel-mogel II
 1988 And the Violins Stopped Playing
 1988 Kogel-mogel
 1988 Opowiesc Harleya
 1987 Wierna rzeka
 1986 Dluznicy smierci
 1981 Polonia restituta
 1981 Teddy Bear
 1977 Palace Hotel
 1976 Partita na instrument drewniany
 1975 Awans
 1974 Nie ma mocnych
 1974 Janosik
 1971 Nie lubie poniedzialku
 1971 Milion za Laure
 1971 Epilog norymberski
 1971 Legenda
 1970 Prawdzie w oczy
 1970 Dzien oczyszczenia
 1969 Rzeczpospolita babska
 1967 Paryz - Warszawa bez wizy
 1967 Mocne uderzenie
 1966 Ktokolwiek wie...
 1966 Pieklo i niebo
 1966 Barrier
 1966 Niekochana
 1965 Trzy kroki po ziemi
 1965 Wyspa zloczynców
 1964 Agnieszka 46
 1964 Licze na wasze grzechy
 1964 Gdzie jest general...
 1963 Daleka jest droga
 1963 Smarkula
 1963 Troje i las
 1962 L'or de mes rêves
 1962 Tarpany
 1961 Kwiecien
 1961 Ludzie z pociagu
 1959 Krzyz Walecznych
 1958 Eroica