MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
mężczyzna Bohdan Lazuka PL gwiazda muzyki ( ver: 49 / Zaakceptowany / Dodany przez: Michał ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 1959-01-01
bohdan lazuka mus.jpg Talent: 57 57
Popularność: 58 58
Dramat: 50 50
Humor: 70 70
Główne   1  2   3   4   Sexappeal: 73 73
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm0493958/  http://www.filmweb.pl/person/Bohdan+Łazuka-368 Akcja: 35 35
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2018-01-10 01:43:18 / Aktualizacja: 2018-02-07 20:48:28 Default 1.0
Opis:
Bohdan Lazuka
Filmography:
 2011 Milion dolarów
 2011 Wojna zensko-meska
 2007 Rys
 2000 Boys Don't Cry
 1982 Alicja
 1978 Hello, Fred the Beard
 1976 Brunet wieczorowa pora
 1976 Motylem jestem, czyli romans czterdziestolatka
 1974 Nie ma rózy bez ognia
 1973 Recherché, recherchée
 1971 Motodrama
 1971 Dzieciol
 1969 Przygoda z piosenka
 1967 Kochajmy syrenki
 1967 Malzenstwo z rozsadku
 1965 Zakochani sa miedzy nami
 1965 Beata
 1964 Przerwany lot
 1963 Przygoda noworoczna
 1963 Gangsterzy i filantropi
 1962 Jutro premiera
 1961 Zuzanna i chlopcy
 1959 Pan Anatol szuka miliona