MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
mężczyzna Leszek Teleszynski PL aktor ( ver: 49 / Zaakceptowany / Dodany przez: Michał ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 1971-01-01
leszek teleszynski act.jpg Talent: 62 62
Popularność: 60 60
Dramat: 66 66
Humor: 55 55
Główne   1   2   3   4   Sexappeal: 79 79
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm0854332/  http://www.filmweb.pl/person/Leszek+Teleszyński-498 Akcja: 58 58
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2018-01-10 01:51:53 / Aktualizacja: 2018-02-07 20:51:17 Default 1.0
Opis:
Leszek Teleszynski
Filmography:
 2017 Na uklady nie ma rady
 2017 Cursed
 2011 Jez Jerzy
 2000 Bajland
 1999 With Fire and Sword
 1996 Panna Nikt
 1993 Dwa ksiezyce
 1990 Czarodziej z Harlemu
 1989 Mark of Cain
 1988 Opowiesc Harleya
 1986 C.K. dezerterzy
 1985 The House of Fools
 1984 La traque
 1983 Klakier
 1977 Dagny
 1976 Tredowata
 1974 The Deluge
 1974 Izkustvenata patitza
 1972 The Devil
 1971 La troisième partie de la nuit