MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
kobieta Lesley Manville GB aktor ( ver: 49 / Zaakceptowany / Dodany przez: Arek ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 1985-01-01
lesley manville act.jpg Talent: 66 66
Popularność: 52 52
Dramat: 70 70
Humor: 60 60
Główne   1  2   3   4   Sexappeal: 73 73
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm0544334/ Akcja: 50 50
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2018-01-23 19:31:56 / Aktualizacja: 2018-02-11 20:34:00 Default 1.0
Opis:
Lesley Manville
Filmography:
 2017 Phantom Thread
 2017 Hampstead
 2016/I Rupture
 2015 Molly Moon and the Incredible Book of Hypnotism
 2014/I Ghosts
 2014 Maleficent
 2014 Mr. Turner
 2013 The Christmas Candle
 2013/II Romeo & Juliet
 2013 Je voyage seule
 2012/I Ashes
 2012 Spike Island
 2010 Womb
 2010 Another Year
 2009 A Christmas Carol
 2007 Sparkle
 2005 The Great Ecstasy of Robert Carmichael
 2004 Vera Drake
 2002 All or Nothing
 1999/I Milk
 1999 Topsy-Turvy
 1996 Secrets & Lies
 1988 High Hopes
 1987 Sammy and Rosie Get Laid
 1987 High Season
 1985 Christmas Present
 1985 Dance with a Stranger