MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
kobieta Vicky Krieps LU aktor ( ver: 49 / Zaakceptowany / Dodany przez: Arek ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 2009-01-01
vicky krieps act.jpg Talent: 63 63
Popularność: 49 49
Dramat: 62 62
Humor: 57 57
Główne   1  2  3  4   Sexappeal: 72 72
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm3043279/ Akcja: 52 52
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2018-01-25 12:39:08 / Aktualizacja: 2018-02-08 18:46:36 Default 1.0
Opis:
Vicky Krieps
Filmography:
 2018 3 Tage in Quiberon
  Sexual Healing
 2017 Phantom Thread
 2017 Gutland
 2017 The Young Karl Marx
 2016 We Used to Be Cool
 2016 Ferien
 2015 The Colony
 2015 Un séminaire mortel
 2014 The Chambermaid
 2014 A Most Wanted Man
 2013 Brotherhood of Tears
 2013 Avant l'hiver
 2013 Möbius
 2013 Une histoire d'amour
 2012 Measuring the World
 2012 D'une vie à l'autre
 2012 Schatzritter
 2012 D'Belle Epoque
 2012 Formentera
 2011/I Anonymous
 2011 She Is Not Crying, She Is Singing
 2011 Hanna
 2011 Qui, à part nous
 2009 House of Boys