MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
kobieta Oprah Winfrey US aktor ( ver: 49 / Zaakceptowany / Dodany przez: Arek ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 1985-01-01
oprah winfrey act.jpg Talent: 60 60
Popularność: 65 65
Dramat: 60 60
Humor: 60 60
Główne   1  2  3  4   Sexappeal: 70 70
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm0001856/ Akcja: 35 35
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2018-01-27 05:30:18 / Aktualizacja: 2018-02-08 18:52:49 Default 1.0
Opis:
Oprah Winfrey
Filmography:
 2018 A Wrinkle in Time
  Richard Pryor: Is It Something I Said?
  Terms of Endearment
 2017 The Star
 2014 Selma
 2013/I Lee Daniels' The Butler
 2011 Jesus Henry Christ
 2010 Si Agimat at si Enteng Kabisote
 2009 The Princess and the Frog
 2007 Bee Movie
 2006 Charlotte's Web
 1998 Beloved
 1986 Native Son
 1985 The Color Purple