MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
mężczyzna Ian Harding DE aktor ( ver: 49 / Zaakceptowany / Dodany przez: Arek ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 2009-01-01
ian harding act.jpg Talent: 35 35
Popularność: 25 25
Dramat: 32 32
Humor: 45 45
Główne   1  2  3  4   Sexappeal: 80 80
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm2870406/ Akcja: 35 35
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2018-01-27 05:37:46 / Aktualizacja: 2018-02-08 18:57:36 Default 1.0
Opis:
Ian Harding
Filmography:
 2018 Office Uprising
 2017/I People You May Know
 2016 Super Novas
 2015 Addiction: A 60's Love Story
 2011 Deadtime Stories: Volume 2
 2010 Love & Other Drugs
 2009 Adventureland