MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
kobieta Mary J. Blige US gwiazda muzyki ( ver: 49 / Zaakceptowany / Dodany przez: Arek ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 2001-01-01
mary j blige mus.jpg Talent: 56 56
Popularność: 69 69
Dramat: 45 45
Humor: 40 40
Główne   1  2  3  4   Sexappeal: 72 72
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm0004763/ Akcja: 40 40
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2018-01-27 06:11:43 / Aktualizacja: 2018-02-08 19:01:43 Default 1.0
Opis:
Mary J. Blige
Filmography:
 2018 Sherlock Gnomes
 2017 Mudbound
 2013 Black Nativity
 2012 Rock of Ages
 2009 I Can Do Bad All by Myself
 2001 Prison Song