MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
mężczyzna Adam McKay US reżyser ( ver: 49 / Zaakceptowany / Dodany przez: Arek ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 2004-01-01
adam mckay dir.jpg Talent: 59 59
Popularność: 65 65
Dramat: 62 62
Humor: 74 74
Główne   1  2  3  4   Sexappeal: 0 0
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm0570912/ Akcja: 60 60
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2018-01-27 06:30:14 / Aktualizacja: 2018-02-08 19:24:33 Default 1.0
Opis:
Adam McKay
Filmography:
 2018 Backseat
  Bad Blood
 2015 The Big Short
 2013 Anchorman 2: The Legend Continues
 2010 The Other Guys
 2008 Step Brothers
 2006 Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby
 2004 Anchorman: The Legend of Ron Burgundy