MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
mężczyzna Jordan Peele US aktor ( ver: 50 / Zaakceptowany / Dodany przez: Trylogia ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 2007-01-01
jordan peele act.jpg Talent: 49 49
Popularność: 38 38
Dramat: 53 53
Humor: 60 60
Główne   1  2  3  4   Sexappeal: 70 70
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm1443502/ Akcja: 53 53
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2018-02-01 02:41:00 / Aktualizacja: 2018-08-06 18:24:58 Default 1.0
Opis:
Jordan Peele
Filmography:
 2019 Abruptio
 2017 Captain Underpants: The First Epic Movie
 2016 Storks
 2016 Keanu
 2012 Wanderlust
 2010 Little Fockers
 2007 Twisted Fortune