MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
mężczyzna O'Shea Jackson Jr. US aktor ( ver: 50 / Zaakceptowany / Dodany przez: Trylogia ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 2015-01-01
oshea jackson jr act.jpg Talent: 56 56
Popularność: 52 52
Dramat: 56 56
Humor: 48 48
Główne   1  2  3  4   Sexappeal: 77 77
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm6578009/ Akcja: 60 60
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2018-02-13 00:28:33 / Aktualizacja: 2018-08-06 20:55:02 Default 1.0
Opis:
O'Shea Jackson Jr.
Filmography:
 2019 Godzilla: King of the Monsters
 2019 Flarsky
 2019 Last Friday
 2018 Den of Thieves
 2017 Ingrid Goes West
 2015 Straight Outta Compton