MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
kobieta Christa Miller US aktor ( ver: 50 / Zaakceptowany / Dodany przez: Trylogia ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 1995-01-01
christa miller act.jpg Talent: 44 44
Popularność: 30 30
Dramat: 40 40
Humor: 45 45
Główne   1   2   3   4   Sexappeal: 78 78
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm0588096/ Akcja: 41 41
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2018-02-15 23:01:55 / Aktualizacja: 2018-08-10 10:55:21 Default 1.0
Opis:
Christa Miller
Filmography:
 2018 Breaking In
 2016/II Hot Air
 2000 The Operator
 1999 Smiling Fish & Goat on Fire
 1997 Kiss & Tell
 1995 Love and Happiness