MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
mężczyzna John Crowley IE reżyser ( ver: 49 / Zaakceptowany / Dodany przez: Trylogia ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 2003-01-01
john crowley dir.jpg Talent: 60 60
Popularność: 53 53
Dramat: 70 70
Humor: 50 50
Główne   1  2  3  4   Sexappeal: 0 0
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm1259871/ Akcja: 40 40
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2018-02-17 01:39:56 / Aktualizacja: 2018-02-17 11:27:56 Default 1.0
Opis:
John Crowley
Filmography:
 2019 The Goldfinch
 2015 Brooklyn
 2013 Closed Circuit
 2008 Is Anybody There?
 2007 Boy A
 2003 Intermission