MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
mężczyzna Ian Ziering US aktor ( ver: 50 / Zaakceptowany / Dodany przez: Arek ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 1981-01-01
ian ziering act.jpg Talent: 42 42
Popularność: 40 40
Dramat: 48 48
Humor: 45 45
Główne   1  2  3  4   Sexappeal: 75 75
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm0005575/ Akcja: 52 52
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2018-02-18 15:32:30 / Aktualizacja: 2018-06-08 15:46:39 Default 1.0
Opis:
Ian Ziering
Filmography:
  From Vegas to the Death
 2017 F*&% the Prom
 2014 Christmas in Palm Springs
 2013 Snake & Mongoose
 2012 McKenna Shoots for the Stars
 2012 That's My Boy
 2011 The Legend of Awesomest Maximus
 2007 Tyrannosaurus Azteca
 2006 Stripped Down
 2005 Domino
 1995 No Way Back
 1981 Endless Love