MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
mężczyzna Kevin Smith US aktor ( ver: 50 / Zaakceptowany / Dodany przez: Trylogia ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 1994-01-01
kevin smith act.jpg Talent: 64 64
Popularność: 59 59
Dramat: 61 61
Humor: 75 75
Główne   1   2   3   4   Sexappeal: 70 70
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm0003620/ Akcja: 48 48
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2018-02-20 21:16:52 / Aktualizacja: 2018-06-08 15:43:18 Default 1.0
Opis:
Kevin Smith
Filmography:
 2018 Madness in the Method
  Jay and Silent Bob Get a Reboot
  Moose Jaws
 2017 The Disaster Artist
 2017 Another WolfCop
 2016 Shooting Clerks
 2016 Yoga Hosers
 2014 The Marvel Experience
 2013 Jay and Silent Bob's Super Groovy Cartoon Movie
 2012 BearCity 2: The Proposal
 2012 For a Good Time, Call...
 2010 4.3.2.1.
 2009 Fanboys
 2007 Live Free or Die Hard
 2007 TMNT- les tortues ninja
 2006/II Catch and Release
 2006 Clerks II
 2006 Southland Tales
 2006 Doogal
 2003 Daredevil
 2002 Now You Know
 2001 Jay and Silent Bob Strike Back
 2000 Vulgar
 2000 Scream 3
 1999 Big Helium Dog
 1999 Dogma
 1997 Chasing Amy
 1995 Mallrats
 1994 Clerks