MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
mężczyzna Shawn Wayans US aktor ( ver: 50 / Zaakceptowany / Dodany przez: Trylogia ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 1988-01-01
shawn wayans act.jpg Talent: 40 40
Popularność: 48 48
Dramat: 30 30
Humor: 59 59
Główne   1   2   3   4   Sexappeal: 78 78
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm0915465/ Akcja: 50 50
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2018-02-20 21:31:45 / Aktualizacja: 2018-08-07 16:36:33 Default 1.0
Opis:
Shawn Wayans
Filmography:
 2009 Dance Flick
 2006 Littleman
 2004 White Chicks
 2001 Scary Movie 2
 2000 Scary Movie
 1999 New Blood
 1996 Don't Be a Menace to South Central While Drinking Your Juice in the Hood
 1988 I'm Gonna Git You Sucka