MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
kobieta Kim Wayans US aktor ( ver: 50 / Zaakceptowany / Dodany przez: Trylogia ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 1987-01-01
kim wayans act.jpg Talent: 40 40
Popularność: 31 31
Dramat: 48 48
Humor: 52 52
Główne   1   2   3   4   Sexappeal: 77 77
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm0915462/ Akcja: 35 35
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2018-02-20 21:44:15 / Aktualizacja: 2018-08-10 11:08:59 Default 1.0
Opis:
Kim Wayans
Filmography:
 2017 Ray Meets Helen
 2011/I Pariah
 2009 Dance Flick
 2002 Juwanna Mann
 1997 Critics and Other Freaks
 1996 Don't Be a Menace to South Central While Drinking Your Juice in the Hood
 1994 Talking About Sex
 1994 A Low Down Dirty Shame
 1994 Floundering
 1988 I'm Gonna Git You Sucka
 1987 Hollywood Shuffle