MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
mężczyzna Jamie Foxx US aktor ( ver: 49 / Zaakceptowany / Dodany przez: tomiga ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 1996-01-01
jamie foxx.jpg Talent: 80 80
Popularność: 75 75
Dramat: 78 78
Humor: 68 68
Główne   1   2   3  4   Sexappeal: 72 72
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm0004937/ Akcja: 74 74
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2011-12-03 18:04:26 / Aktualizacja: 2018-02-13 21:47:23 Default 1.0
Opis:
Jamie Foxx
Filmography:
 2018 Robin Hood
 2017 Baby Driver
 2017/III Sleepless
 2014 Annie
 2014 Horrible Bosses 2
 2014 A Million Ways to Die in the West
 2014 The Amazing Spider-Man 2
 2014 Rio 2
 2013 White House Down
 2012 Django Unchained
 2011 Horrible Bosses
 2011 Rio
 2010 Due Date
 2010/I I'm Still Here
 2010/I Valentine's Day
 2009 Law Abiding Citizen
 2009 The Soloist
 2007 The Kingdom
 2006 Dreamgirls
 2006 Miami Vice
 2005 Jarhead - La fin de l'innocence
 2005 Stealth
 2004/I Ray
 2004 Collateral
 2004 Breakin' All the Rules
 2003 Shade
 2001 Ali
 2000 Piégé
 1999 Any Given Sunday
 1999 Held Up
 1998 The Players Club
 1997 Booty Call
 1996 The Great White Hype
 1996 The Truth About Cats & Dogs
 1992 Toys