MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
mężczyzna Noah Baumbach US reżyser ( ver: 50 / Zaakceptowany / Dodany przez: Trylogia ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 1995-01-01
noah baumbach dir.jpg Talent: 59 59
Popularność: 53 53
Dramat: 67 67
Humor: 67 67
Główne   1  2  3  4   Sexappeal: 0 0
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm0000876/ Akcja: 32 32
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2018-02-20 23:17:21 / Aktualizacja: 2018-08-05 11:40:53 Default 1.0
Opis:
Noah Baumbach
Filmography:
 2018 Untitled Noah Baumbach Project
 2017 The Meyerowitz Stories (New and Selected)
 2015 De Palma
 2015 Mistress America
 2014 While We're Young
 2012 Frances Ha
 2010 Greenberg
 2007 Margot at the Wedding
 2005 The Squid and the Whale
 1997 Highball
 1997 Mr. Jealousy
 1995 Kicking and Screaming