MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
kobieta Angela Bettis US aktor ( ver: 50 / Zaakceptowany / Dodany przez: Arek ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 1993-01-01
angela bettis act.jpg Talent: 57 57
Popularność: 36 36
Dramat: 60 60
Humor: 50 50
Główne   1  2  3  4   Sexappeal: 72 72
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm0079374/ Akcja: 30 30
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2018-02-23 13:09:44 / Aktualizacja: 2018-08-07 16:44:43 Default 1.0
Opis:
Angela Bettis
Filmography:
 2017 Our Little Secret
 2017 Song to Song
 2015 Legs
 2014 Tom Holland's Twisted Tales
 2011/I The Woman
 2010 All My Friends Are Funeral Singers
 2010 Drones
 2008 Wicked Lake
 2007 Scar
 2007 When Is Tomorrow
 2006 Roman
 2006 The Woods
 2005/I The Circle
 2004 Love Rome
 2004 Toolbox Murders
 2002 Coastlines
 2002 May
 2002 People Are Dead
 2001 Falling
 2001 Perfume
 2000 Bless the Child
 1999 Girl, Interrupted
 1999 The Last Best Sunday
 1993 Mémoire d'un sourire