MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
mężczyzna Lee Pace US aktor ( ver: 50 / Zaakceptowany / Dodany przez: Arek ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 2005-01-01
lee pace act.jpg Talent: 59 59
Popularność: 45 45
Dramat: 62 62
Humor: 60 60
Główne   1  2  3  4   Sexappeal: 74 74
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm1195855/ Akcja: 48 48
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2018-02-23 19:48:29 / Aktualizacja: 2018-08-08 13:24:10 Default 1.0
Opis:
Lee Pace
Filmography:
 2018/I Driven
 2018 The Party's Just Beginning
 2017 Revolt
 2017 The Book of Henry
 2017 The Keeping Hours
 2015/II The Program
 2014 The Hobbit: The Battle of the Five Armies
 2014 Guardians of the Galaxy
 2013 The Hobbit: The Desolation of Smaug
 2012 The Hobbit: An Unexpected Journey
 2012 The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2
 2012 Lincoln
 2012 30 Beats
 2011 The Resident
 2010 Ceremony
 2010 Marmaduke
 2010 When in Rome
 2009 A Single Man
 2008 Possession
 2008 Miss Pettigrew Lives for a Day
 2006 The Good Shepherd
 2006 The Fall
 2006 Infamous
 2005 The White Countess