MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
kobieta Ellen Pompeo US aktor ( ver: 50 / Zaakceptowany / Dodany przez: Arek ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 1999-01-01
ellen pompeo act.jpg Talent: 46 46
Popularność: 40 40
Dramat: 50 50
Humor: 50 50
Główne   1  2  3  4   Sexappeal: 78 78
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm0690186/ Akcja: 43 43
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2018-02-23 20:09:22 / Aktualizacja: 2018-08-08 13:21:30 Default 1.0
Opis:
Ellen Pompeo
Filmography:
 2005 Life of the Party
 2004 Art Heist
 2003 Undermind
 2003 Old School
 2003 Daredevil
 2002 Catch Me If You Can
 2002 Moonlight Mile
 2000 In the Weeds
 2000 Mambo Café
 1999 Coming Soon