MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
mężczyzna Brian Austin Green US aktor ( ver: 50 / Zaakceptowany / Dodany przez: Arek ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 1990-01-01
brian austin green act.jpg Talent: 48 48
Popularność: 39 39
Dramat: 49 49
Humor: 48 48
Główne   1   2  3  4   Sexappeal: 79 79
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm0004977/ Akcja: 48 48
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2018-02-23 21:08:27 / Aktualizacja: 2018-08-07 20:35:57 Default 1.0
Opis:
Brian Austin Green
Filmography:
 2018 Cross 3
 2017 Cross Wars
 2014 Don't Blink
 2011 Chromeskull: Laid to Rest 2
 2010 Urgency
 2010 Monster Heroes
 2009 Stay Cool
 2008 How to Lose Friends & Alienate People
 2008 Impact Point
 2005 Domino
 2003 Fish Without a Bicycle
 2003 Purgatory Flats
 2003 Southside
 2002 Ronnie
 1997 Laws of Deception
 1991 Kickboxer 2: The Road Back
 1990 Kid
 1990 An American Summer