MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
mężczyzna James Maslow US gwiazda muzyki ( ver: 50 / Zaakceptowany / Dodany przez: Arek ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 2010-01-01
james maslow mus.jpg Talent: 48 48
Popularność: 50 50
Dramat: 40 40
Humor: 50 50
Główne   1  2  3  4   Sexappeal: 80 80
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm3148185/ Akcja: 45 45
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2018-02-23 22:16:30 / Aktualizacja: 2018-08-08 13:39:32 Default 1.0
Opis:
James Maslow
Filmography:
 2018 The Boarder
 2018 Bachelor Lions
  Black Skies
 2017 Art Show Bingo
 2017 It Happened One Valentine's
 2016 48 Hours to Live
 2010 @urFRENZ