MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
mężczyzna Theo James GB aktor ( ver: 50 / Zaakceptowany / Dodany przez: Trylogia ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 2010-01-01
theo james act.jpg Talent: 59 59
Popularność: 58 58
Dramat: 60 60
Humor: 48 48
Główne   1  2  3  4   Sexappeal: 82 82
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm3772243/ Akcja: 65 65
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2018-02-25 17:35:26 / Aktualizacja: 2018-08-08 22:10:48 Default 1.0
Opis:
Theo James
Filmography:
 2018 London Fields
 2018 How It Ends
 2018 Lying and Stealing
 2018 Zoe
 2018 Backstabbing for Beginners
 2016 Underworld: Blood Wars
 2016 The Secret Scripture
 2016 Allegiant
 2016 War on Everyone
 2015 The Benefactor
 2015 Insurgent
 2014 Divergent
 2012 The Domino Effect
 2012 Underworld Awakening
 2011 The Inbetweeners Movie
 2010 You Will Meet a Tall Dark Stranger