MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
kobieta Sonoya Mizuno JP aktor ( ver: 50 / Zaakceptowany / Dodany przez: Trylogia ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 2012-01-01
sonoya mizuno act.jpg Talent: 55 55
Popularność: 53 53
Dramat: 60 60
Humor: 45 45
Główne   1   2   3  4   Sexappeal: 81 81
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm4420495/ Akcja: 53 53
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2018-02-25 17:46:43 / Aktualizacja: 2018-08-05 11:37:39 Default 1.0
Opis:
Sonoya Mizuno
Filmography:
 2018 All About Nina
 2018 Crazy Rich Asians
 2018 The Domestics
 2017/II Ambition
 2018 Annihilation
 2017 Beauty and the Beast
 2016/I La La Land
 2016 Alleycats
 2016 Free Dance
 2014 Ex Machina
 2012 Venus in Eros