MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
kobieta Sarah Adler FR aktor ( ver: 50 / Zaakceptowany / Dodany przez: Trylogia ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 1999-01-01
sarah adler act.jpg Talent: 65 65
Popularność: 45 45
Dramat: 72 72
Humor: 46 46
Główne   1   2   3  4   Sexappeal: 76 76
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm0012239/ Akcja: 45 45
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2018-03-04 23:52:09 / Aktualizacja: 2018-08-06 18:10:07 Default 1.0
Opis:
Sarah Adler
Filmography:
 2017/II Foxtrot
 2017 The Cakemaker
 2014 Tiens-toi droite
 2014 Tsili
 2014 Self Made
 2014/I Dawn
 2013 Sweets
 2013 Ana Arabia
 2013 Big Bad Wolves
 2013 Up the Wrong Tree
 2012 A Letter from the Past
 2011 Pourquoi tu pleures?
 2011 Restoration
 2010 Andante
 2009/II Ultimatum
 2007 Les méduses
 2006 Marie Antoinette
 2005 La maison de Nina
 2004 Year Zero
 2004 Notre musique
 2004 Les pierres
 2003 Variété française
 1999 Dresden
 1999/II Junk
 1999 Afraid of Everything