MovieStats Polski English
E-mail: Hasło:
mężczyzna Leigh Whannell AU aktor ( ver: 50 / Zaakceptowany / Dodany przez: Trylogia ) / Standardowy
Rozmiar OK: 100x120 Początek kariery: 2000-01-01
leigh whannell act.jpg Talent: 57 57
Popularność: 49 49
Dramat: 60 60
Humor: 43 43
Główne   1   2   3  4   Sexappeal: 76 76
Źródła:  http://www.imdb.com/name/nm1191481/ Akcja: 53 53
 Kultowi bohaterowie Kultowi bohaterowie Dodany: 2018-03-05 00:19:16 / Aktualizacja: 2018-09-08 20:06:13 Default 1.0
Opis:
Leigh Whannell
Filmography:
 2018 Insidious: The Last Key
 2017 Keep Watching
 2017 The Bye Bye Man
 2015 Insidious: Chapitre 3
 2014 The Mule
 2014 Cooties
 2013 Insidious: Chapter 2
 2013 Raze
 2013 The Pardon
 2013/II Crush
 2010 Legend of the Guardians: The Owls of Ga'Hoole
 2010/I Insidious
 2008 Dying Breed
 2007 Death Sentence
 2006 Saw III
 2005 Saw II
 2004 One Perfect Day
 2004 Saw
 2003 Razor Eaters
 2003 The Matrix Reloaded
 2000 Stygian